Een greep uit gerealiseerde projecten in Mei 2015:

Bakkerij Henk Post, Ten Boer ( Gn )

* Nieuwe installatie waterontharder AquaUltra 22 geplaatst wegens vervanging oude & versleten Ecowater ontharder , AquaUltra geleverd met automatische desinfectie tijdens spoelen Aquasoft Desinator

Brasserie De Bottelier, Blauwestad (Gn)

* Ondernemerstel Benny en Jose Smits hebben samen met horecaman Arjan Kenter Brasserie de Bottelier geopend in Mei 2015. Aquasoft Watersystems heeft de Wateronthardinginstallatie geleverd, het gehele pand is voorzien van zacht en kalkvrij water.

Cafe Broersma , Broeksterwoude ( Fr )

* Compleet nieuwe installatie AquaUltra Hyflow 30 geleverd en geplaatst in de kelder. Toestel is uitermate  geschikt voor hoge waterverbruiken en geen merkbaar drukverliezen. Ideaal voor Horeca bedrijven die zonder kalkaanslag willen werken.

De installatie is voorzien van een uniek zoutsignalering systeem.

Installatie is half Mei 2015 opgestart.

Spar-Ubak , Rouveen ( Ov )

*Bakkerij Ubak uit Staphorst met vestigingen in Meppel en Rouveen opende in Mei 2015 de deuren van het pand ( Scholenland – Rouveen ) het pand is voorzien van een Aquasoft Waterontharder voor bescherming van de apparatuur tegen kalkaanslag. Bakkerij Ubak is reeds al jaren klant van Aquasoft ook in de bakkerij van Staphorst en Rouveen draaien al sinds 2004 waterontharders.

Van der Loo Yachtinteriors, Waddinxveen

 * Geleverd in April en geplaatst in Mei een Industrie waterontharder Ultra 30 t.b.v. grote klimaat installatie. Perfecte klimaatbeheersing dankzij kalkvrijwater met Aquasoft waterontharders.

Pannenkoekenrestaurant,  Wedde (Gn)

Voormalig Museum voor de Naaldkunst te Wedde is verbouwd tot geheel nieuw Pannenkoekenrestaurant , het bedrijf is onderdeel van de Stichting Kinderhotel Burcht Wedde. Naast de functie van restaurant, kunnen de kinderen die logeren in de Burcht in het pannenkoekrestaurant leren koken. Verder wil de organisatie werkplekken creëren voor koks in opleiding. Aquasoft heeft hier een AquaUltra Hyflow waterontharder geleverd t.b.v. het gehele horecagedeelte.

Start typing and press Enter to search