Stal Wilten – Nieuwleusen ( OV )

In de 1e week Mei is bij Stal Wilten een Aquasoft waterontharder geplaatst door onze Dealer uit Zuidwolde, Een Ultra modern toestel incl. zoutsignalering en de verbruikgegevens zijn digitaal uitleesbaar. Ook in Nieuwleusen is het leidingwater knalhard. Een Aquasoft waterontharder geeft altijd rendement en voordeel voor de gebruiker.

Amsta Woon- en Zorgcentra’s Amsterdam

Mei 2016 : Aquasoft heeft opdracht ontvangen om op diverse locaties bij de Amsta Woon- en Zorgcentra’s in Amsterdam de bestaande waterontharders te vervangen.

Aquasoft levert t.b.v. de keukens o.a. enkele Hyflow 40-300 toestellen. De toestellen op de locaties De Werf & De Schutse zullen eerst worden vervangen. Aquasoft levert 15 jaar All-in garantie op de toestellen incl. onderhoudsprogramma.

Laboratorium Handelskwekerij Exceptio – Boil ( Frl )

Eind April is de fonkelnieuwe waterzuiveringsinstallatie in het nieuwgebouwde Laboratorium bij Handelskwekerij Exceptio te Boil opgeleverd door Aquasoft. De installatie bestaat uit een AquaUltra waterontharder voorzien van een desinfectiesysteem tijdens het spoelen. Een Osmose-installatie met een voorraadtank van 70 lt. Het proces water word als laatste bacterievrij gemaakt middels een UV-installatie. Exceptio te Boil vermeerdert en exporteert wereldwijd planten. “Het Ultra zuivere water is een voorwaarde in ons Laboratorium” : Aldus Bart Noordhuis

ABN-AMRO Kantoorgebouw – Leeuwarden

Afgelopen periode leverde Aquasoft in het kantoorgebouw van de ABN-AMRO vestiging in Leeuwarden een Centraal geplaatste Industriële wateronthardinginstallatie t.b.v. het gehele kantoorgebouw. Zowel de toiletten alsmede de koffieapparaten en de kantine zijn voorzien van Zacht en kalkvrijwater. Aquasoft is specialist in het ontharden of ontkalken van drinkwater voor zowel bedrijven als particulier.

Start typing and press Enter to search