Bakkerij ’t Stoepje werkt met Aquasoft Water

Geschiedenis
Toen Jan de Graaf in 1979 startte met een bakkerij in Spakenburg had hij nooit kunnen verwachten dat Bakkerij ’t Stoepje zo bekend zou worden.

Meer dan 900 markten
Bakkerij ’t Stoepje heeft haar brood- en banketbakkerijen in Spakenburg staan. Momenteel komt de naam van Bakkerij ’t Stoepje voor op negenhonderd markten en standplaatsen in Nederland. Allemaal in de opvallende huisstijl kleuren geel en rood. Naast onze distributiecentrum in Spakenburg hebben wij ook nog een distributiecentra in Hoogeveen, Helmond en Bleskensgraaf. Deze distributiecentra worden elke nacht vanuit Spakenburg bevoorraad met onze dagverse producten zodat de marktkoopmensen vanuit die regio daar kunnen laden. Dit is voor hen kosten- en tijdsbesparend

Alles wordt in Spakenburg gebakken
Wat Bakkerij ’t Stoepje op de kraam presenteert aan broodproducten wordt in onze bakkerijen in Spakenburg gebakken. In onze moderne bakkerijen voorzien van de nieuwste apparatuur worden de traditionele, maar ook nieuwe producten vervaardigd. Een moderne bakkerij kan niet zonder een waterontharder, Voor o.a. de Stoomproductie maar ook voor krattenwasinstallatie staat een Aquasoft Waterontharder, een machine die volledig computer gestuurd het hele zachtwaterproces  beheerst, de computer meet alle water dat door het apparaat heen stroomt en spoelt dan automatisch het kalk naar het riool. De Aquasoft waterontharder is een betrouwbaar apparaat dat ons bedrijf 24 uur per dag Zachtwater verstrekt.

Nieuwe producten
Bakkerij ’t Stoepje vernieuwt elk jaar haar assortiment. De ontwikkeling van nieuwe broodsoorten zowel groot- als kleinbrood geschiedt door eigen bakkers die met hart voor de zaak werken aan productontwikkeling. Enkele succesvolle nieuwe soorten zijn onder meer Brood van Toen, Vikingbrood maar ook de exclusieve smulbroodjes en Woepies behoren tot de succesvolle, nieuwe producten van Bakkerij ’t Stoepje. Ook de banketproducten worden dagelijks vers gebakken, soms door geselecteerde toeleveranciers, meestal door ons zelf. De kwaliteitscontrole vindt plaats in het distributiecentrum. Deze controle wordt vereenvoudigd doordat de leveranciers op specificatie leveren. Dit houd in dat bijvoorbeeld de receptuur en gewichten van te voren zijn vastgelegd.

De gele broodbussen rijden van Maastricht tot aan Groningen

Start typing and press Enter to search