Drachten 23-02-2021

Op dinsdag 23 februari is de eerste waterontharder geleverd en gemonteerd in de nieuwbouwwijk Jaspis in Drachten door de technische dienst van Aquasoft Watersystems.

In 2020 werd er door Mw. Nancy Reindersma contact opgenomen om een “raamvoorstel” te doen van een waterontharder voor alle woningen , Nancy was degene die contact onderhield met de rest van de kopers op de Jaspis , mede doordat Aquasoft o.a. al een kleine 30 jaar ervaring heeft in grootschalige en kleinschalige nieuwbouwprojecten,  met leveren en plaatsen van topmerk waterontharders, was de keuze snel gemaakt en de deal rond gemaakt .

Aquasoft plaatst Electrolux en BOSCH waterontharders in de woningen , de meeste toestellen komen te staan op de bovenste verdieping van de door VDM gebouwde woningen. De benodigde aansluitingen voor water en afvoer zijn gerealiseerd door de installateur van VDM.

In een nieuwbouw woning is vandaag haast standaard een waterontharder nodig, alle apparatuur in de keuken en badkamer sanitair is zeer gevoelig voor kalkaanslag , met een waterontharder is dat verleden tijd , Aquasoft is specialist in het leveren van kwaliteits toestellen met een All-In garantie van 15 jaar.

Aquasoft wenst de bewoners van de Jaspis in Drachten een kalkvrije toekomst in hun nieuwe woningen.

image003
image005
image007

Start typing and press Enter to search