Siegerswoude 3 September 2021 was het exact 20 jaar geleden dat Mw. Jeltje Pool uit de Wilp haar intrede deed bij het team van Aquasoft Watersystems, als administratief en boekhoudkundig medewerkster.

Jeltje , echtgenoot van Kobus en moeder van 2 zoons stapte op 3 september 2001 binnen bij ons bedrijf en werd welkom geheten door de eigenaar en kort uitgelegd hoe en wat de bedoeling was en wat er precies verwacht werd van Jeltje. We beginnen bij Aquasoft altijd met koffie en de hele dag is hier er verse koffie, voor iedereen die hier binnen wandelt , klanten, verkopers , dealers en techneuten.

Jeltje ontwikkelde zich snel tot een vriendelijke “ duizendpoot “ dagelijks klanten ontvangen , bellen en doorverbinden, de planning en werkbonnen van de service monteurs administratief verwerken , factureren en de verkoop ondersteunen door orderbevestigingen te versturen en offertes te verwerken , de accountant & directie voorzien van alle benodigde administratieve data.

Vele duizenden Aquasoft klanten hebben ongetwijfeld Jeltje wel eens aan de lijn gehad voor een bestelling of een vraagje over een nota,

In 2012 heeft Aquasoft Watersystems de werkzaamheden binnen het bedrijf opgedeeld in 2 afdelingen n.l. de Verkoop en de Serviceafdeling en toen is Jeltje meeverhuisd naar de locatie Service en Techniek waar ze haar ervaring en kundigheden tot voor kort heeft mogen exploiteren.

Jeltje gaat officieel op 8 Oktober 2021 met pensioen en we willen Jeltje hartelijk bedanken voor haar jaren lange inzet namens alle personeel en relaties voor haar geweldige inzet.

Jeltje bedankt.

jeltje
image003

Start typing and press Enter to search