Zwolle 12-10-2021

In de stad Zwolle komt keihard drinkwater uit de leidingen met als gevolg erg veel kalkaanslag in badkamers en apparaten, zo ook bij Lumen Hotel & Events te Zwolle.

Lumen Hotel is een prachtig viersterren hotel in Zwolle. Een verblijf in Lumen Hotel is een ervaring op zich. Of u nu om zakelijke redenen of in uw vrije tijd bij Lumen in Zwolle te gast bent, ze zorgen ervoor dat het de gast aan niets zal ontbreken.  Tevens is het alles-in-één multifunctionele evenementencomplex voor spraakmakende events, congressen, beurzen, vergaderingen, feesten en meer! Het Event Center is geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot 2.000 personen. Het Bluefinger Restaurant heet u van harte welkom voor een informele lunch, borrel, familiediner of een zakelijke bijeenkomst. Wilt u het klein en intiem of groots en meeslepend? In Bluefinger Restaurant komen ze graag tegemoet aan alle culinaire wensen van de gasten.

In september 2021 werd Aquasoft benaderd om een tweetal waterontharders te leveren t.b.v. de Horecakeuken en de vaatwassers, Er is gekozen voor de merktoestellen van Electrolux en General Electric ( o.a. de Hyflow uitvoering , met een capaciteit van 3000 ltr zachtwater per uur ) Afgelopen week zijn de beide toestellen geplaatst en opgestart door de technische dienst van Aquasoft, en het resultaat was direct duidelijk zichtbaar en tastbaar aldus de Huismeester van Hotel Lumen Mw. Wendy Ganzevles.

Wij blijven ons elke dag Hard maken voor Zachtwater !

image002
image004
image003

Start typing and press Enter to search