Maart 2013

“Ook in Bunnik onder de rook van Utrecht is het drinkwater spijkerhard, en dat is goed te merken aan al die kalkaanslag in o.a. de badkamer enz….”

Aan het woord is Mw. Anneke van Zijl voorzitter van de V.V.E van appartementen complex “Dorpsstraat” te Bunnik, langzamerhand kregen we op de bewonersvergaderingen steeds meer klachten over kalkaanslag in ons sanitair en keukenapparaten. Op één van de laatste vergaderingen werd Anneke gevraagd om eens nader te informeren om van die dagelijkse ergernis van kalkaanslag af te komen.

Na een tip van één der bewoners die had gelezen dat Aquasoft Watersystems een groot aantal woningen in een woonwijk te Houten ( Utrecht ) had
voorzien van een waterontharder werd contact gezocht via de website met Aquasoft.

“Onze eis was simpel, zaken doen met een ervaren & betrouwbaar bedrijf, een goed product en een prima service”,  Aquasoft is een bedrijf wat reeds al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het plaatsen van waterontharders in de Nederlandse markt en heeft reeds al duizenden klanten voorzien van Zachtwater. Dan is de keus snel gemaakt.

Binnen enkele dagen heeft terplekke een techneut de watertechnisch situatie in kaart gebracht en 2 dagen later hadden we keurige en zeer correcte prijsopgave voorzien van alle details en inclusief montagekosten en materialen.

De waterontharder GE-45 Hyflow is perfect gemonteerd door Installatieburo Maigret uit Wijk bij Duurstede, die reeds al meer dan 12 jaar dealer is van Aquasoft.
Binnen enkele weken na de opstart van de installatie heeft een servicemedewerker van Aquasoft de eindcontrole in bijzijn van diverse bewoners uitgevoerd, er is keurig uitleg gegeven over de werking van de installatie en er is een watermeting uitgevoerd. Het toestel doet prima zijn werk.

“De kalkaanslag is verleden tijd in het appartementen complex te Bunnik, een stuk comfort , besparing, beter voor milieu een investering die vooral in deze tijd zeer verantwoord is”. Aldus Anneke van Zijl

Start typing and press Enter to search