Het familiebedrijf Zoontjens in Burgum aan de Nieuwstad 44a is als wasserij al ruim 27 jaar een begrip in het noorden van het land. De witte auto’s met het blauwe logo ‘Heeft oog voor schoonheid…’ rijden al die jaren langs technische bedrijven, zorginstellingen, horeca en particulieren. Schone- en herstelde werkkleding, bed- en bad textiel, tafellinnen en kleding worden dan gewisseld. Service gericht naar de wensen van de cliënten, groot en klein. Ingepland naar dag of week, maar ook met spoed als ’t moet!

Bedrijfskleding

Na de opening van de nieuwe showroom op het bedrijven terrein Burgum-Noord aan de Elingslaan 57 geeft dit Wasserij Zoontjens de mogelijkheid bedrijfskleding te tonen, te passen en rechtstreeks aan u te verkopen. Op deze locatie zijn kleine- en grote afnemers in de gelegenheid hun keuzes te maken (passessies bij fabrieken zijn eventueel mogelijk bij aantallen in dezelfde lijn) Bij bijna elke werksoort hoort een afgestemd kledingpakket. Dit kan eenvoudig een schildersoverall zijn, maar voor een lassers zijn er al weer andere eisen. Zo ook de metselaar, productiemedewerker, groenverzorger, agrariër, verpleegster, horeca- personeel, etc.Ten tweede brengt een deel van de werknemers z’n tijd buiten door en kent daarmee ook de verschillen in seizoenen. Dit betekent meestal kiezen voor een divers aan kleding en, in de koude periode gelaagd gekleed: ondergoed, tussenlaag en werkpak. Eveneens naar wens brandvertragend, vocht regulerend, waterdicht, fluorescerend, ARBO-norm .e.d. Kwaliteit naar prijs of liever net iets goedkoper. U zult ze allemaal vinden.

Nieuwe Wasserij

Tevens is in November 2010 op de Elingslaan 57 een gloed nieuwe wasserij geopend voor o.a. het wassen van bedrijfskleding. De nieuwste type wasmachines staan opgesteld in de nieuw gebouwde wasruimte en draaien dagelijks hun kilo’s was. Een professionele wasserij kan niet zonder waterontharder , in Burgum Komt er Hardwater uit de leiding en vandaar dat wij al ruim 27 jaar wassen met zachtwater, onze leverancier is Aquasoft die ook in de nieuwe wasserij een geheel nieuwe installatie heeft geleverd aldus Erik Zoontjens eigenaar van Zoontjens wasserij.
Aquasoft Watersystems doet het goed in de wasserij branche, Onlangs werd er in de maand Oktober 2010 nog een grote installatie geleverd bij wasserij Dubbelclean te Emmeloord ( eigenaar Pieter de Raat ) De waterontharders worden standaard uitgevoerd met CUC computer besturing en zeer nauwkeurig het gebruikte water registreert en de installatie automatisch laat spoelen wanneer het echt nodig is, de besturingstechniek is dusdanig ontworpen dat het erg zuinig is met zout en spoelwater.

Verhuur & Webshop

De te wassen kleding en textiel kan door Zoontjens aan u worden verhuurd. Veel voorkomend zijn overalls, recreatie- en particuliere bed- en lakensets en horeca tafellinnen. Door volume inkoop, eigen logistiek, reparatie-,was- en vervangingservice is dit meestal voor de cliënt de goedkoopste- en gemakkelijkste oplossing: een afgesproken all-in prijs. Ook kunt u uw bedrijfskleding bestellen via de webshop van Zoontjes.

Start typing and press Enter to search