Februari 2020: De Westereen

Als je in het dorp De Westereen ( Zwaagwesteinde ) zomaar op straat iemand vraagt, weet u ook waar ik een gebakken vis of zoute haring kan kopen , is het standaard antwoord “dan moatte jo nei Rinse Viskje ta “ .

Bij het winkelcentrum van De Westereen heeft de grondlegger van dit prachtige bedrijf Rinse Gjaltema al vanaf 1981 een snack en later ook een visbedrijf. Kwaliteit staat hoog in top van de Gjaltema’s , vaak prijkt hun bedrijfsnaam Rinse’s Resto in de lijsten van Toplekkere Hollandse Nieuwe.

In 2009 hebben 2 van zijn kinderen Johan & Gea het bedrijf overgenomen , hetzelfde kwaliteits concept en topkwaliteit werd doorgevoerd tot aan de dag van vandaag. In een dergelijk foodbedrijf werkt men achter de coulissen o.a. in de bereidingsruimte hoofdzakelijk met Roestvrijstaal, het is één blinkend materiaal van werkbanken tot aan de vaatwasser, Hygiëne en nog eens Hygiëne is wat de klok slaat, het moet blinkend schoon zijn.

Ook in De Westereen is het leidingwater Hurde as nagels “ keihard met als gevolg veel kalkaanslag.  In 2015 werd Aquasoft benaderd door Johan Gjaltema met de opmerking “ wy smoare in de kalkoanslag in ús bedriuw, ik begryp dat jo de oplossing yn hus hawwe “  binnen een kwartier was er een deal en een Aquasoft waterontharder aangekocht , zo gaat dat in De Westereen.  Na de montage van de waterontharder was het resultaat verbluffend aldus Johan Gjaltema, de grijze gloed in de jaren oude vaatwasser verdween binnen 14 dagen, het blonk weer als nieuw en ook in de rest van het bedrijf was geen spat kalk meer te vinden, met veel minder reinigingsmiddelen en veel beter resultaat, één van de beste investeringen ooit.

Februari 2020 volledige restyling en een nieuw concept van Rinse’s Resto , het gehele bedrijf is van binnen volledig vernieuwd van nieuwe vloeren tot aan de plafonds toe, nieuwe inrichting & apparatuur en een nieuwe naam : Restaria Rinse’s Fish & Food .  Een prachtig nieuw concept van 3 gangen keuze menu’s tot afhaal snacks en heerlijke verse visschotels & salades , ecologische verantwoordelijke producten, het restaurant is rustiek en gezellig en modern ingericht fijn om even binnen te stappen of even op het ruime terras een visje of bak koffie tot u te nemen en zo hoort het ook in De Westereen.

Rinse’s Restaria werkt met een topteam van enthousiaste jonge mensen en bezorgt ook thuis, bestellingen kunnen zowel telefonisch of online geplaats worden door de klanten.

En de Aquasoft waterontharder ? die levert gewoon 24 uur per dag zacht en kalkvrijwater …. Die kan nog wel 30 jaar mee, kwestie van kwaliteit … wy binne der bliid mei “  aldus een tevreden Johan Gjaltema .

Aquasoft Watersystems feliciteert onze relatie met de opening van dit prachtige gerestyled bedrijf.

Foto’s bron: restariarinses.nl

Start typing and press Enter to search