De vraag naar particuliere waterontharders is de afgelopen jaren gestegen tot een hoog level, de klacht van kalkaanslag in badkamers en keukenapparatuur is enorm, het is vrij normaal dat bij de aanschaf of bouw van een nieuwe woning een waterontharder wordt meegenomen in het budget van de kopers.

Geen kalkaanslag meer in keukenapparatuur, vaatwassers en koffiemachines-waterkokers of Cookers de doucheruimte en badkamer kalkvrij, einde van droge huid en haren, geen kalkaanslag in uw hele woning dankzij een Aquasoft waterontharder.

Van Maastricht tot Den Helder en van Delfzijl tot aan Goes overal en nergens worden de Aquasoft waterontharders vakkundig geplaatst volgens de voorschriften en regelgevingen die onder de waterleidingwetgeving & de NEN voorwaarden vallen. Zo mag b.v. een waterontharder nooit in een meterkast geplaatst worden volgens de wetgever.

De AEG-Electrolux is het meest verkochte toestel in Nederland door Aquasoft, een modern toestel met de nieuwste digitale besturingstechnieken en is erg zuinig met zouttabletten en spoelwater, het toestel is geschikt voor 2 tot 6 personen, de eindgebruiker hoeft meestal maar 1 x per jaar de zouttabletten bij te vullen, een zeer gebruiksvriendelijk toestel.

Drinkwater moet veilig zijn en blijven, vandaar dat Aquasoft al 30 jaar lang een Service en Onderhouds- programma uitvoert op de geleverde toestellen inclusief 15 jaar All-In garantie, de toestellen worden jaarlijks volgens een vast schema gecontroleerd en gedesinfecteerd en opnieuw afgesteld en eventueel preventief worden slijtdelen vervangen.  Aquasoft beschikt over een landelijk netwerk van vakbekwame Service-medewerkers die  dagelijks onderhoud uitvoeren aan de waterontharders en zouttabletten uitleveren aan de eindgebruikers.

Start typing and press Enter to search