Onlangs kozen consumenten La Place als beste restaurant- en horecaketen. Op dit ogenblik is La Place een begrip in Nederland. U vindt ons in Nederland op ruim 200 locaties, waar meer dan 4.500 medewerkers jaarlijks 35 miljoen gasten ontvangen. En nu lonkt de Belgische markt. Als locatie voor ons nieuwe paradepaardje hebben we het oog laten vallen op het prachtig gerenoveerde kader van de Antwerpse Stadsfeestzaal. Daar openen we op donderdag 25 oktober 2007 een warm, trendy en vooral gezellig wereldrestaurant.

 

U kunt kiezen uit onder andere de authentieke Thaise, Toscaanse en Mediterrane keuken. Alles wordt elke ochtend vers aangevoerd. Terwijl u er op toekijkt, wordt uw gerecht voor u naar keuze klaargemaakt. Of het nu gaat om de broden of de soepen, de salades of de taarten. Alle producten zijn huisgemaakt en van eerlijke – bij voorkeur biologische – grondstoffen.
Ook de leverancier Aquasoft Watersystems is in België weer van de partij,  waterontharding is in de keukens van La Place onmisbaar, Kalk & kalkaanslag is funest is bereidingsapparatuur voor voedsel en Vaatwas apparatuur, ovens, koffie & ijsmachines e.d. La Place doet al jaar en dag zaken met Aquasoft Watersystems, we gaan alleen maar voor kwaliteit en optimale service.

Start typing and press Enter to search