Rob Geus bekend van de smaakpolitie en de enige echte keurmeester op het gebied van hygiëne en kwaliteit van keukens komt naar café-restaurant Sluiszicht in Blokzijl. Hij zal daar de nieuwe keuken officieel in gebruik stellen en een kookdemonstratie geven. De keuken van Sluiszicht werd door het toenemende aantal gasten, de laatste jaren te klein. Reden voor Demi en Anita Klos om eens na te denken over uitbreiding van de keuken. Na een goede voorbereiding en door samenwerking met de Stichting Veilig Voedselwerd de plannen gemaakt. De nieuwe keuken is voorzien van de modernste snufjes en voldoet aan de nieuwsteHACCP-eisen. Rob Geus zal de keuken omstreeks 12.30 uur officieel openen en inspecteren. Daarna zullen hij en chef kok Peter Postma van Kaatje bij de Sluis een kookdemonstratie geven.

Sinds 1997 is er al een wateronthardings-installatie aanwezig in ons bedrijf geleverd door Aquasoft Watersystems, een waterontharder is een van de belangrijkste apparaten die we in ons bedrijf hebben,
we hebben nooit geen problemen gehad met kalkaanslag in onze Rational steamers of vaatwasapparatuur aldus Demi Klos, de waterontharder werkt na 9 jaar nog prima en levert dagelijks zachtwater, de waterontharder wordt keurig elk halfjaar gecontroleerd door een monteur van Aquasoft Watersystems. Wij weten zeker dat de geheel kalkvrije en vernieuwde keuken de goedkeuring zal ontvangen van Rob Geus aldus Demi en Anita Klos.

Start typing and press Enter to search