Glunderend achter de keukentafel zitten 2 jonge mensen de bouwtekening  te bestuderen van hun nieuw te bouwen woning. “we hebben afgelopen week net de handtekening gezet bij de aannemer” verteld enthousiast de vrouw des huizes. Aan het woord is de familie Veenstra, jonge werkende mensen die gezamenlijk een nieuwe woning laten bouwen in De Wilp (gn) , we hebben ons een tijd lang georiënteerd op koopwoningen, enkele woningen bekeken enz. Bij bestaande koopwoningen moet je meestal nogal wat opknappen en we zijn beide geen klussers, tevens moet je bij een koopwoning rekening houden met (k.k.) kosten koper en dat heb je bij een nieuw te bouwen huis natuurlijk niet.

We hebben alles goed op een rijtje gezet en de keuze gemaakt om een huis te laten bouwen door Bouwbedrijf U. Veenstra te Harkema. De Energie zuinige woning wordt geheel compleet opgeleverd inclusief schilderwerk en bestrating. “we hoeven nu alleen nog maar de meubels en vloerbedekking uitzoeken”

De nieuwe woning beschikt over een ruime badkamer met ligbad en douchecabine mooie tegels, ook wordt de moderne keuken uitgerust met apparatuur en met een werkblad van zwart natuursteen. Buiten alle benodigde apparatuur wordt er ook een Aquasoft waterontharder geplaatst in de bijkeuken.

In ons nieuwe huis wil ik absoluut geen kalkaanslag !! Dus hebben we ons breed georiënteerd op aanbieders van waterontharders. Mijn vriend heeft dat allemaal uitgezocht, diverse aanbieders hebben een prijsopgave gedaan, de èèn met nog een sterker verhaal dan de ander, apparaten die zonder stroom werken of apparaten met grote dure blokken met zout. Wij hebben gekozen voor Aquasoft Watersystems dat is kwaliteit en goede service, je krijgt standaard 10 jaar All-In garantie. Mijn ouders hebben al 20 jaar een waterontharder van Aquasoft Watersystems, een vertrouwd adres met kwaliteits toestellen, de machine bij mijn ouders is al een ouder model maar geeft nog elke dag Zachtwater. Wij hebben het nieuwste model gekocht, volledig computer gestuurd en de zuinigste waterontharder die momenteel te koop is (de verbruikskosten zijn nog geen 25 euro per jaar).

“In ons nieuwe huis komt Aquasoft”, de woning wordt eind 2008 opgeleverd en we zijn trots en blij dat we deze stap hebben genomen, we gaan sowieso een kalkvrije toekomst tegemoet.

Start typing and press Enter to search