April 2020 – Siegerswoude

Aquasoft Watersystems importeert sinds een kleine 30 jaar al waterontharders vanuit USA van o.a. de fabrikant General Electric & AEG – Electrolux, de ontwikkeling van de waterontharders staan niet stil en worden steeds meer op de vraag van de klanten afgestemd, tevens aspecten zoals Ecologische voetafdruk en bedieningsgemak & design worden meegenomen in het eindproduct.

Begin 2020 is Aquasoft begonnen met de voorverkoop van de nieuwste modellen particuliere waterontharder van AEG-Electrolux geschikt voor gezinnen van tot 2 tot 6 personen en April 2020 zijn de eerste toestellen geleverd en geplaatst ondanks de Corona Crisis zijn er al een paar 100 toestellen uitgeleverd en opgestart.

De nieuwste technologie is toegepast in de besturings-module , zeer eenvoudig maar efficiënte bedieningspaneel en standaard voorzien van een zoutalarm ( indicatie )

Een groot succes vooral dankzij de compactheid van het toestel bij gezinnen met beperkte ruimte mogelijkheden , een merktoestel als Electrolux is pure kwaliteit en heeft standaard 15 jaar All-In garantie en leverbaar is 3 uitvoeringen.

Aquasoft Watersystems introduceert officieel per 1 Juli 2020 dit toestel en kan de toestellen uit voorraad leveren, de Electrolux waterontharder is Plug en Play en standaard geleverd met bypass en RVS slangen-aansluitset  & zoutpakket.

Start typing and press Enter to search