“We wonen nu 3 jaar in Dalfsen een plaats vlakbij Zwolle en ik ben sinds anderhalf jaar zelfstandig ondernemer en heb mij gespecialiseerd in o.a. huidverbetering”

Aan het woord is  Annelie Knopert, na 10 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en bij diverse bedrijven te hebben gewerkt o.a. beautyfarms en saunabedrijven heeft Annelie zich meer toegelegd op probleemhuidjes en daarnaast zijn alle gespecialiseerde gezichtsbehandelingen mogelijk in de knus ingerichte praktijkruimte te Dalfsen.

Door haar specialisme onderscheid Annelie zich van andere schoonheidssalons , maar ook klanten die een gezonde huid hebben en willen houden behoren tot de clientèle van deze jonge onderneemster in Dalfsen.

Hardwater: Door het kalkrijke water van Zwolle en Dalfsen hadden we veel last van kalkaanslag in onze nieuwe woning , je ziet dat natuurlijk direct in je badkamer en in je keuken, maar ook heb ik zachtwater nodig in de gezichtsbehandelings apparatuur in mijn bedrijf. Maar het belangrijkste is dat tere huidjes van mijn klanten niet over kalkrijk water kunnen, Zachtwater is veel beter voor de huid, Hardwater droogt de huid n.l. uit, Zachtwater geeft ook een ruime besparing op zeep en reinigingsmiddelen & productgebruik.

Waterontharder : We hebben bij diverse bedrijven geïnformeerd voor een waterontharder en zelfs demo’s ontvangen maar uiteindelijk gekozen voor Aquasoft, het ene bedrijf vertelt het nog mooier dan het andere, echter het bedrijf Aquasoft kwam onshet betrouwbaarste over en de meeste kennis van zaken en ervaren specialisten in huis. Vrienden van ons in Ommen hebben al jaren een waterontharder van Aquasoft en zijn op de dag van vandaag erg tevreden vooral over de klantvriendelijkheid en goede service en prima garantievoorwaarden.” Ik ben zo enthousiast over de waterontharder dat mijn ouders direct ook een apparaat hebben aangeschaft in hun privé woning”

Toekomst met zachtwater:  Annelie is erg en tevreden met de waterontharder, na het douchen voelt de huid super zacht aan en is zeker geen kalkaanslag meer op kranen. In de toekomst wil Annelie de zaak uitbreiden met ooit nog eens een prachtig pand en zich verder gaan specialiseren in o.a. permanente make-up, onlangs heeft Annelie met trots haar nieuwe website gelanceerd www.anneliehuidverbetering.nl

“Het is gewoon Super lekker drinkwater nu” alsdus Annelie Knopert.

Aquasoft levert en plaatst dagelijks in heel Nederland waterontharders, in Zwolle met een waterhardheid van 12 Dh en plaatsen rondom Zwolle plaats Aquasoft wekelijks waterontharders bij particulieren en bedrijven.

Start typing and press Enter to search