Juni 2013

“Zon, zee, strand en rust en ruimte” dat zijn de kernwoorden van de eigenaar van Camping de Driesprong te Domburg ( Zeeland ).

Een prachtige camping met wel ruimte voor 100 personen, landelijk gelegen vlak bij de zee en strand. De accommodatie is voorzien van alle denkbare luxe en mogelijkheden voor de gasten. De Driespong heeft Luxe chalets te huur en heeft tevens ruime kampeerplaatsen voor Campers en Caravans.

Zeeland heeft te maken met Hard en Kalkrijk leidingwater vandaar dat er veel kalkaanslag is weg te poetsen in o.a. de sanitairgroep en badkamers van o.a. de chalets aldus de eigenaar.

Als je geen kalkaanslag meer wenst zal er absoluut een waterontharder geplaatst moeten worden. We hebben een professioneel Camping en verhuurbedrijf wat voor kwaliteit gaat en daarom zoeken wij ook altijd een leverancier die dat zelfde uitstraalt en ook in de praktijk waar maakt.

Een bedrijf wat al meer dan 25 jaar ervaring heeft in het plaatsen van waterontharders is Aquasoft Watersystems. Ze hebben ons op maat een toestel berekend tevens geschikt voor grote piek verbruiken. Komende week wordt de installatie geplaatst door onze installateur firma Midavaine uit Serooskerke.

Er is gekozen voor een General Electric waterontharder, Hyflow uitvoering dit toestel is o.a. voorzien van een volautomatisch computerprogramma die tevens de eindgebruikers waarschuwt zodra er zouttabletten bijgevuld moeten worden.

Camping de Driesprong krijgt de voordelen van Zachtwater en vooral geen kalkaanslag, dat is genieten voor zowel de campinggasten als voor de eigenaar.

Start typing and press Enter to search