September 2012

“Onderhoud aan de wateronthardings-installatie is een must, de eindgebruiker eist een 100% werkende installatie”

Aquasoft Watersystems heeft een dik halfjaar moeten onderhandelen maar afgelopen maand werden alle inspanningen beloont met het afsluiten van een MEGA onderhoudscontract bij een groot Nederlands concern, die landelijk tussen de 150 en 200 vestigingen heeft.
“In elke stad kom je haast wel een vestiging tegen, en op die vestigingen draaien meestal meerdere toestellen” : aldus de manager van Aquasoft.

Onderhouds-Garantieprogramma

Wij hebben reeds rond de 25 jaar ervaring in het leveren en vooral onderhouden van wateronthardings toestellen , “Je mag wel stellen dat we langzamerhand specialisten zijn”  Aquasoft sluit standaard bij de eindgebruiker een Onderhouds & Garantieprogramma af, de gehele zorg van een goedwerkende installatie nemen wij over, als er een probleem is aan de installatie hoeft de klant alleen maar te mailen of te bellen en we lossen het zonder verdere kosten op.

Turnkey onderhoud

Bij bedrijven die meerdere vestigingen in het land hebben b.v. grote Horeca ketens of grote landelijk werkende installatiebedrijven sluiten we een Turnkey Onderhouds programma af, Aquasoft neemt dan de gehele zorg inclusief preventief jaarlijks onderhoud en garantie over.
Het turnkey project wat we hebben afgesloten in September betreft rond de 250 installaties en de levering van meer dan 100.000 kg Aquasoft zouttabletten. “Een prachtige deal die tevens een stevige basis is voor de verkoop van nieuwe installaties in de toekomst”. Aldus Henk Kamminga

Privaat toestellen

Ook zien we een stevige toename van onderhoud in de huishoudelijke branche, klanten hebben in het verleden ooit eens een waterontharder gekocht via hun installateur of via internet en de leverancier is niet meer te traceren of de verkoper kan of wil geen onderhoud doen, maar toch wenst men onderhoud aan hun toestel, dan weet men Aquasoft toch vaak te vinden via internet of via Twitter – Facebook.

“Onderhoud aan de wateronthardings-installatie is een must, de eindgebruiker eist een 100% werkende installatie”

De waterontharder is meestal aangesloten direct achter de watermeter dus de klant consumeert dagelijks het behandelde water, erg belangrijk is dan dat 1 maal per jaar de installatie gedesinfecteerd wordt en goed afgesteld is. Al voor een bedrag rond de 75 euro per jaar incl. voorrijkosten en werkloon kan de installatie preventief worden onderhouden bij Aquasoft.

Start typing and press Enter to search